ESN Protein Pancakes - natural 1000g

  • Proteinové palačinky ESN jsou alternativou obvyklých palačinek, přičemž se pyšní vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů.
  • Výsledkem jsou lahodné a nadýchané palačinky s obsahem 65g bílkovin na 100g směsi. 
  • Rychlá a snadná příprava.
Skladem
Značka: ESN
599 Kč

Proteinové palačinky ESN jsou alternativou obvyklých palačinek, přičemž se pyšní vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů. Při výrobě není použita pšeničná mouka, ale bezlepková pohanková mouka, tím pádem jsou palačinky bezlepkové. Prebiotická vláknina podporuje střevní mikroflóru a podporuje trávící systém. 

Ideální pro lidi, kteří mají chuť na sladké, ale zároveň si hlídají svoji stravu a přísun živin. Naše nadýchané a nebesky lahodné proteinové palačinky si můžete dochutit ovocem, omáčkami nebo arašídovým máslem.

Návod k přípravě: Pro přípravu 3-4 palačinek jednoduše smíchejte 100g palačinkové směsi s 200ml vody nebo mléka a promíchejte dokud těsto nebude hladké. Nechte pár minut odpočívat. Na pánvi rozehřejte trochu oleje (výborně se hodí kokosový olej), nalijte těsto po dávkách a smažte z obou stran dozlatova.

 

Složení: syrovátkový proteinový koncentrát, mléčný protein, vaječný protein, pohanková mouka, Inulin, Aroma, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný), Okyselující látky (kyselina citronová), Zahušťovadlo (Xantan), Sůl, Barvivo (beta karoten), Sladidlo (Sukralóza), Emulgátor (Lecitin).

Výživové údaje na 100g: Energie 1528kJ, 385kcal Tuk 3g z toho nasycené 1,9g Sacharidy 12g z toho cukry 3g Vláknina 7,5g Bílkoviny 65g Sůl 1,6mg 

Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení.

Skladovací podmínky: Skladujte v suchu a mimo dosah slunečního záření.

Upozornění: Doplněk stravy se sladidly vhodný zejména pro sportovce. Doplňky stravy nenahrazují vyváženou stravu. Měla by být zajištěna pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl. Doplňky stravy by měly být skladovány mimo dosah malých dětí a nejsou vhodné pro těhotné a kojící ženy.